PRAKTIJK WENDY KUIT 
Quantum Life & Healthcoach, 
SCIO therapie/meting en Enneagram sessies
Wie tijd maakt voor zijn gezondheid, investeert in zijn toekomst...

Bedrijfsboodschap

  RETREAT FOR LIFE

WE GAAN WEER EEN FANTASTISCHE WEEK TEGEMOET IN HET NAJAAR 2019

DOE JE VOLGEND JAAR OOK MEE AAN DE

ENNEAGRAM EN SATSANG WEEK

     Spanje Girona bij  www.123ole.nl


De dag zullen we starten met meditaties, dan heerlijk ontbijten in Spaanse sferen, dan verdiepen wij ons in het Enneagram ofwel zullen we een prachtige reis naar onze diepste kern maken.

S'Avonds zullen we met elkaar Satsang houden in de prachte zwoele avond zon. We delen op bijzondere wijze onze waarheid met elkaar en is alles welkom wat er maar naar boven is gekomen. Vertrouwen, veilig zijn en een liefdevolle omgeving ervaren door wat we met elkaar zullen creëren puur door te zijn.


Energie en bewustwording zal iedere dag verdieping brengen in alle liefde voor jezelf en jouw leven.

Verder op de dag kunnen we heerlijk genieten van het zwembad, de prachtige groene ruime omgeving waar je kunt ontspannen en tot rust komen en alles te laten bezinken, en er is de mogelijkheid om naar het zalige strand van Girona te gaan. 

Check voor foto's en sfeer impressie de site van www.123ole.nl


De groep zal ongeveer uit twaalf vrouwen bestaan. 

Dit om de tijd en ruimte te hebben om jullie genoeg tijd en aandacht te kunnen geven in deze week.

De bijdrage voor deze week is ( Nog nader te bepalen, houd deze site in de gaten.....)exclusief. de vlucht en vervoer, maar hoe vroeger je boekt des te goedkoper, soms is er al een ticket voor 39 euro...of goedkoper dus check Transavia of Ryan air of Veuling naar Girona.

 

Vertrek va Amsterdam.


Wens je een kamer voor jezelf dan komt daar 25,=p.p.p.n bij. Laat dit zo snel mogelijk weten als dit je wens is. Dan kan de kamer voor je gereserveerd worden.

Ik kan een bus voor jullie regelen om opgehaald te worden, daar betaal je een p.p een bedragje voor.

Of je kunt zelf een auto huren of met elkaar een auto huren op het vliegveld en zelfstandig aan komen. 

Dan heb je wel vervoer als je bv naar het strand of anders zou willen. Indien we naar het strand gezamenlijk zouden gaan kunnen we met elkaar weer een bus regelen.


Deel betaling mogelijk doch in overleg... bel mij dan zsm en we kijken samen hoe we dit voor je regelen.


HEB JIJ OOK BEHOEFTE OM NU DE TIJD VOOR JEZELF TE NEMEN, EN MISSCHIEN WIL JE DIT WEL SAMEN MET EEN GOEDE VRIENDIN BELEVEN, DAN HEET IK JE EN JULLIE VAN HARTE WELKOM!

NAMASTE !

  

WAT IS HET ENNEAGRAM

Het Enneagram helpt je hiermee om eindelijk op de plaatst van bewuste bestemming aan te komen. Het Enneagram is een eeuwenlange oude methode en model, waar o.a.ons rekenstelsel en andere belangrijk ontwikkelingen door zijn ontstaan, maar vooral blijkt het een kompas, dat maar 9 typen kernzielen van de mens kent. In al die jaren is er nog nooit een type persoon bij gevonden, wereldwijd.

Grote meesters op dit gebied die uiteindelijk het enneagram naar het westen hebben gebracht hebben zich op allerlei wijze spiritueel kunnen verdiepen, echter ook zij hebben er nooit een type bij kunnen vinden.


Hoe bewust ben jij van jouw zijn en reageren ?

Eigenlijk zijn we ons maar beperkt en bekend met een aantal emoties. Deze emoties zijn heel duidelijk. We kunnen momenten hebben dat we ons blij, verdrietig, boos, verbaasd, opgewonden of teleurgesteld voelen. Dit zijn min of meer onze basis emoties.

Dan komen we een stukje verder … we zijn moe, geïrriteerd, hoog gevoelig, soms wat down en we zetten onze schouders eronder. Deze gevoelens blijven al wat langer bij ons hangen… een soort onderstroom wat de hele dag bij je kunt blijven hangen. Je doet je ding wel maar toch is er iets.

Zonder dat we ons er bewust van zijn, variëren onze emoties dan van dag tot dag en tegelijkertijd hebben we een soort van basis gevoel waar we ons vele malen minder van bewust zijn. En juist in dit basis gevoel, of ook wel "energie" genaamd ligt ons Kompas.

Alleen nu nog ontdekken hoe het kompas werkt en bewust te worden welke prachtige bron hier in ons zelf ligt. Naar deze bron zijn we ons leven lang naar op zoek. Als mens hebben we de eigenschap onszelf te willen laten groeien, te ontwikkelen op welk gebied dan ook. En dat we kunnen gebruiken om te ontdekken wie we werkelijk zijn.


Wat levert het je op:

Een Enneagram sessie geeft jou je kernpunt aan. Een middelpunt in wie we werkelijk zijn en we ontdekken wie je door een bepaald systematisch gedrag bent geworden. Wie je bent geworden is dus niet altijd wie je bent. De omgeving van je opvoeding, cultuur of scholing kan jou een ander gedrag hebben laten ontwikkelen door dat je je bent gaan aanpassen aan die omgeving.


Door dit helder te krijgen en je bewust te worden waar je bent gestart in je jongere jaren, wat je hebt gedaan en hoe je beweegt in welke situatie dan ook, ontdek je door middel van het Enneagram wie je werkelijk bent.


Het is geen methode die ons vast pint of Labelt. Het is ook niet zo dat het ene type beter is dan de ander, of dat we het gebruiken om de ander te typeren en vast te pinnen op een gedrag…het enneagram biedt ons een diep en wijs inzicht in ons zelf en kunnen we daar door met veel compassie en begrip voor onszelf en naar andere toe bewegen. We gaan elkaar begrijpen.


We gaan elkaars bewegingen, onze vrijheden, groei en onze krachten zien en als we uit balans raken, kunnen we meer begrip en compassie voelen. Communiceren gaat nu vanuit een andere verbinding.


Ben jij benieuwd hoe jouw systemen zich bewegen, jouw leven bepalen en ben jij geïnteresseerd om zelf de keuze te willen maken in hoe je je gaat voelen? wil jij het nu echt anders aanpakken in je leven en weet je niet waar te beginnen? dan is dit een fantastische start.


Enneagram in Nederland 

Heb je interesse in een:

* persoonlijke sessie a 3 uur, ontdek je persoonlijkheidstype                                    kosten:   € 150,= p.p

* een 1/2 dag workshop  v.a. 3 personen                                                                         kosten:   € 125,= p.p

* een hele dag workshop, ontdek je type en basis training v.a. 4 personen          kosten:   € 225,= p.p       

* een 3 daagse training van verdieping in je type, afhankelijk van personen en locatie prijs in overleg

* een 4 daagse training spirituele dimensie afhankelijk van hoeveel personen en locatie prijs in overleg

Alles is inclusief syllabus.

Het is zeker leuk dit cadeau te doen of met een goede club vrienden of vriendinnen te ondernemen, gezin of familie.


Bel gerust met mij om samen te kijken wat het beste voor jou aansluit. Het enneagram is een geweldig kompas voor de rest van je leven. Je wordt je kompas, aangesloten aan je intuïtie vanuit wie je werkelijk bent. Het kan je helpen op gebied van werk, relaties, gezondheid en je verder ontwikkeling als mens zijnde.


Ik ben nu ruim 10 jaar bezig met het Enneagram, het heeft mijn leven zoveel vrijer, leuker en met veel meer diepgang verrijkt. Het omgaan met mensen in alle vormen en situaties brengt alleen maar begrip en compassie met zich mee.

In het programma vinden we wat jouw weg en richting zal zijn, jouw Noorden, jouw bron, jouw innerlijke kern! 

Met zeer veel plezier en enthousiasme help ik je graag op weg.


Voor bedrijven is er een aangepaste seminar, graag telefonisch vrijblijvend contact hierover.


Geheel vrijblijvend kunt u informatie bij mij verkrijgen via onderstaand nummer. 

Belt u gerust of laat uw naam en nummer achter en dan bel ik u z.s.m terug.


Met vriendelijke groet

Wendy Kuit

06-41366039