PRAKTIJK WENDY KUIT 
Quantum Life & Healthcoach, 
SCIO therapie/meting en Enneagram sessies
Wie tijd maakt voor zijn gezondheid, investeert in zijn toekomst...

Bedrijfsboodschap

Spanje 2019 datum nog niet bekend               


Deze week is voor vrouwen die van groeien ontdekken en delen houden. 

Die aan zelfreflectie doen en bewust leven. Ook voor coaches, therapeuten en iedereen die te maken heeft met cliënten en die graag anderen willen leren kennen door middel van o.a het Enneagram. 


Het Enneagram wordt een geschenk voor de rest van je leven, voor jezelf, voor een relatie op diverse gebieden en het laat je zoveel meer compassie voelen voor de mensen om je heen. We zijn niet alleen onze gedrag, we zijn meer, en die kern ga je ontdekken... 


Ontspannen, Lachen, denken, voelen en beseffen, zijn en spiritualiteit die goed geaard is, en dat alles onder het genot van de Spaanse zon, het heerlijke eten, de fantastische omgeving van 123ole in Girona. 


Een plek waar Debbie de Jong en Begona en anderen ons direct thuis laten voelen. Slapen in het huis, of in een bijzondere woonwagen... romantische plekken te over en tijd voor rust ruimte en zijn.... Een goddelijk zwembad en gigantische tuin waar je je heerlijk kunt terug trekken als je daar even behoefte aan hebt, heerlijk naar zee of naar de stad Girona... 

Neem maar eens een kijkje op www.123ole.nl en voel de sfeer en zie de foto's.


Aan mij om jullie een bijzonder geschenk mee te geven. Als levenscoach heet ik jullie van harte welkom! 


Kosten:

De prijs is exclusief  vlucht. 

De vlucht is des te vroeger je boekt goedkoper, Transavia of Ryanair vliegen rechtstreeks en soms kun je al boeken ronde de 40 euro voor een ticket. Debbie kan regelen dat iedereen tegelijk kan worden opgehaald van het vliegveld met een bus. Dit zal p.p ongeveer 35 of 40 euro. 


Er is plek voor ongeveer 10 tot 12 deelneemsters. Wil je een eigen plek, dan kan dat en laat dat dan zsm weten, ivm de boekingen. Een bijdrage van 25,= p.p.n komt er dan bij.

Heb je etenswensen of allergieën, dan kunnen we in overleg met Debbie daar rekening mee houden. 

Laat dit ook van te voren weten.


Meer informatie krijg je als je je aanmeldt en of als je mij persoonlijk even belt op 0641366039. 

Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. 


Ben je opzoek naar iets anders, en wil je met gelijkgestemden een heerlijke week beleven dan zou ik zeggen pak je koffer en vlieg met ons mee!


HET ENNEAGRAM

WAT IS HET ENNEAGRAM

Het Enneagram helpt je hiermee om eindelijk op de plaatst van bewuste bestemming aan te komen. Het Enneagram is een eeuwenlange oude methode en model, waar o.a.ons rekenstelsel en andere belangrijk ontwikkelingen door zijn ontstaan, maar vooral blijkt het een kompas, dat maar 9 typen kernzielen van de mens kent. In al die jaren is er nog nooit een type persoon bij gevonden, wereldwijd.

Grote meesters op dit gebied die uiteindelijk het enneagram naar het westen hebben gebracht hebben zich op allerlei wijze spiritueel kunnen verdiepen, echter ook zij hebben er nooit een type bij kunnen vinden.


Hoe bewust ben jij van jouw zijn en reageren ?

Eigenlijk zijn we ons maar beperkt en bekend met een aantal emoties. Deze emoties zijn heel duidelijk. We kunnen momenten hebben dat we ons blij, verdrietig, boos, verbaasd, opgewonden of teleurgesteld voelen. Dit zijn min of meer onze basis emoties.

Dan komen we een stukje verder … we zijn moe, geïrriteerd, hoog gevoelig, soms wat down en we zetten onze schouders eronder. Deze gevoelens blijven al wat langer bij ons hangen… een soort onderstroom wat de hele dag bij je kunt blijven hangen. Je doet je ding wel maar toch is er iets.

Zonder dat we ons er bewust van zijn, variëren onze emoties dan van dag tot dag en tegelijkertijd hebben we een soort van basis gevoel waar we ons vele malen minder van bewust zijn. En juist in dit basis gevoel, of ook wel "energie" genaamd ligt ons Kompas.

Alleen nu nog ontdekken hoe het kompas werkt en bewust te worden welke prachtige bron hier in ons zelf ligt. Naar deze bron zijn we ons leven lang naar op zoek. Als mens hebben we de eigenschap onszelf te willen laten groeien, te ontwikkelen op welk gebied dan ook. En dat we kunnen gebruiken om te ontdekken wie we werkelijk zijn.


Wat levert het je op:

Een Enneagram sessie geeft jou je kernpunt aan. Een middelpunt in wie we werkelijk zijn en we ontdekken wie je door een bepaald systematisch gedrag bent geworden. Wie je bent geworden is dus niet altijd wie je bent. De omgeving van je opvoeding, cultuur of scholing kan jou een ander gedrag hebben laten ontwikkelen door dat je je bent gaan aanpassen aan die omgeving.


Door dit helder te krijgen en je bewust te worden waar je bent gestart in je jongere jaren, wat je hebt gedaan en hoe je beweegt in welke situatie dan ook, ontdek je door middel van het Enneagram wie je werkelijk bent.


Het is geen methode die ons vast pint of Labelt. Het is ook niet zo dat het ene type beter is dan de ander, of dat we het gebruiken om de ander te typeren en vast te pinnen op een gedrag…het enneagram biedt ons een diep en wijs inzicht in ons zelf en kunnen we daar door met veel compassie en begrip voor onszelf en naar andere toe bewegen. We gaan elkaar begrijpen.


We gaan elkaars bewegingen, onze vrijheden, groei en onze krachten zien en als we uit balans raken, kunnen we meer begrip en compassie voelen. Communiceren gaat nu vanuit een andere verbinding.


Ben jij benieuwd hoe jouw systemen zich bewegen, jouw leven bepalen en ben jij geïnteresseerd om zelf de keuze te willen maken in hoe je je gaat voelen? wil jij het nu echt anders aanpakken in je leven en weet je niet waar te beginnen? dan is dit een fantastische start.