WAT IS DE SCIO?

De SCIO is een uiterst compleet en veelzijdig biofeedback-systeem dat de therapeut een breed scala aan mogelijkheden biedt om stress te meten en in balans te brengen. Het systeem is in staat om met een snelheid van 220.000 trillingen per seconde het gehele lichaam van de cliënt driedimensionaal door te meten. Een soort APK voor ons lichaam en geest. Het maakt daarbij een brede computergestuurde analyse van verstoorde items en hun onderlinge relaties en kan het zelfgenezend vermogen ook aanzetten om de juiste balans weer te gaan stimuleren.

WAT KAN DE SCIO VOOR U METEN…?

 • burn-out klachten, hoofdpijnen, gewrichtspijnen, vermoeidheid
 • tekort of teveel aan vitaminen mineralen aminozuren en enzymen
 • vele vormen van allergieën, voedingsallergieën, toxische stoffen en metalen-belasting
 • de gevoeligheid voor en belasting ten gevolge van straling en toxines e.d.
 • disbalans door virussen, bacteriën, parasieten en schimmels (bv candida)
 • het energieniveau en de oorzaken en lokalisatie van energie blokkades meten
 • hormonale disbalansen, moodswings en depressie
 • de lokalisatie en invloed van gebitsproblemen
 • keel, neus en oor problemen
 • immuunsysteem balans en disbalans (weerstand)
 • ziekte van Pfeiffer
 • organen check
 • chakra disbalansen en meridiaan blokkades d.m.v bv. operaties
 • ADHD ADD Dyslexie en concentratie problemen zijn een mogelijk onderdeel van disbalansen door bepaalde tekorten van vitamines,mineralen en of sporenelementen.

HOE WERKT HET?
U krijgt een hoofdband enkel en polsbandjes om en zo bent u geheel aangesloten aan de SCIO.
Via de hoofdband, waar de sensoren zitten, vangen we de frequenties op en geven signalen terug aan het lichaam.
Dit is het dus bio=resonantie systeem.
Het is een beetje vergelijkbaar als een EEG in het ziekenhuis. Ook hier wordt mee gemeten op basis van frequenties. Alleen dat wordt vertaald in grafieken, en de SCIO geeft informatie weer via een medisch software programma waarbij wij percentages zien bv per orgaan. Alles wordt gelinkt met elkaar volgens de wet van het lichaam.
Van hieruit krijgen we wat meer inzicht in de gezondheid op cel niveau.

Het stressniveau van de cliënt, onder meer veroorzaakt door pathogenen, toxische belastingen, psychische belastingen, tekorten en disbalansen kunnen op deze manier snel in kaart worden gebracht. De uitgebreide set van analysemogelijkheden, therapieën en programma’s wordt voortdurend uitgebreid.Uiteraard is ook dit niet de enige weg die naar Rome kan leiden daarom ben ik erg voor het uitsluiten en logisch nadenken volgens de wet van ons lichaam. Ook daarbij is een medische basiskennis nodig om e.e.a. te kunnen uitleggen van de informatie die naar boven zal komen. Het is geen vervangende vorm van de huisarts en ik zal ook altijd doorsturen naar uw huisarts indien dat nodig is en eventueel in gezamenlijk contact met de huisarts deze bevindingen voor leggen. Sommige huisartsen staan hier gelukkig voor open en andere minder.

Waar het om gaat, is dat we zoveel mogelijk inzicht krijgen in uw gezondheid en deze zo goed mogelijk weer op de rit te krijgen. Mijn bijdrage is door logisch te luisteren, te meten en dan te kijken naar wat er nog meer naar bovenkomt om dan naar het hele plaatje van de klachten van u (of uw kinderen) te bekijken.

VOOR WIE IS DE SCIO GESCHIKT?
Eigenlijk voor iedereen behalve voor mensen die chirurgisch metaal hebben of een Pacemaker implantaat hebben.
Helaas kunnen we dan niet meten, er zouden geen juiste waardes uit kunnen komen. Dus dat geldt voor alle SCIO apparaturen, dus laat u niet anders doen geloven.