Wendy Kuit is gediplomeerd complementair therapeut en reeds 18 jaar werkzaam op diverse vlakken in de Natuurgeneeskunde.

SCIO therapie, Bach Bloesem Remedies, Heart Math Coherence, Biotensor-therapie en Homeopathie, Cel-zout therapie, Relatie coaching en Trauma verwerking en verder geeft zij nog trainingen en workshops. Gediplomeerd HBO Medische Basis Plato geregistreerd. Verder heeft zij opleidingen gevolgd bij o.a Brandon Bays, Master Yourself, Byron Katie en vele anderen.

Sinds een aantal jaren combineert zij coaching, enneagram-coaching en haar brede levenservaringen in haar werk met de Scio.

Het persoonlijk coachen en samen helder krijgen waardoor iemand in een fase van blokkeren terecht is gekomen, is haar passie, kracht en doelstelling. Juist de combinatie van lichaam en geest is zo van belang op de weg naar herstel, omdat er dan op beide vlakken inzicht komt en een resultaat beter en sneller te behalen valt. Je bewust worden dat lichaam en geest samenwerken, weten hoe deze samenwerken en ontdekken dat er gereedschappen zijn om hiermee in balans om te komen.

Het leven kan weer gaan stromen in al haar positiviteit.

Ook geeft zij onder andere Enneagram Retreats in Spanje, Nederland en soms Frankrijk.
Je eigen weg ontdekken, ervaren en vormen is de doelstelling van de QuantumlifeCoaching.

Be the change you want to see in the world